Mijn naam is Gea Procee.

Ik werk met volwassenen en jongvolwassenen (vanaf 18 jaar) met uiteenlopende psychische klachten, waarbij ik mij toeleg op de behandeling van alle vormen van angstklachten en stemmingsklachten en psychische klachten door overbelasting en stress.
Daarnaast kunnen mensen bij mij terecht voor traumaverwerking, wanneer gevolgen van ingrijpende ervaringen doorwerken in herbelevingen en invloed hebben op stemming, relaties, werk en verlies van zelfvertrouwen.


In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam als psycholoog. Daarna ben ik verder opgeleid tot Gezondheidszorgpsycholoog, Cognitief gedragstherapeut VGCt en EMDR Europe practitioner.

Sinds 1997 werk ik als psycholoog in de GGZ. Mijn opleiding tot GZ-psycholoog deed ik in een kliniek voor acute psychiatrie. Vanaf 2002 werkte ik in de ambulante specialistische GGZ.

In 2015 ben ik daarnaast gestart met mijn eigen praktijk en sinds december 2017 werk ik volledig in mijn eigen praktijk.

Sinds 2003 ben ik als psychologiedocent verbonden aan de opleiding Master in Arts Therapy van CODARTS (Conservatorium en Dansacademie) Rotterdam. Het blijft me inspireren om mijn vak over te brengen aan anderen. Het houdt mij up-to-date in mijn vakgebied.


GZ-Psycholoog
Cognitief gedragstherapeut VGCt®
EMDR Europe Practitioner